top of page

Toegangscontrole

Anchor 1

Toegangscontrole

Ben je op zoek naar een efficiënte en betrouwbare oplossing voor toegangscontrole van jouw kantoor, winkel of bedrijfsruimte? Kies voor de installatie van een toegangscontrolesysteem door Tech24! Wij installeren elektronische sloten op deuren en poorten in combinatie met een geavanceerd toegangscontrole op basis van een badge systeem of codeklavier. Zo beschikt je met onze toegangscontrolesystemen over een snelle en 100% veilige manier om toegang te verlenen tot een ruimte.

 

Waarom kiezen voor toegangscontrole van Tech24:

  • Volledig afgestemd op de wensen van jouw bedrijf

  • Op afstand te bedienen via beschikbare app voor smartphone/tablet

  • Te combineren met een hoogwaardige camerabewaking 

  • Keuze uit toegangscontrole met codeklavier, badge of combinatie

  • Snel en 100% veilig toegang verlenen tot ruimtes

  • Geavanceerde en slimme integratie met brand- en inbraakalarm

 

Intelligent toegangscontrolesysteem voor jouw bedrijf

Kies voor het toegangscontrolesysteem van Tech24 en beslis waar, wanneer en wie jouw ruimte mag betreden. Bedien het toegangscontrole systeem eenvoudig en beheer het volledige systeem centraal én vanop afstand met de beschikbare app. Jouw huidige beveiligingssystemen zoals brand- en inbraakalarmen wordem gemakkelijk en snel integreert.

 

Beheer het toegangscontrolesysteem vanop afstand

Houdt op elk gewenst moment jouw kantoorruimte, horecabedrijf of winkel in de gaten en voer aanpassingen door terwijl je onderweg bent. Het toegangscontrolesysteem beschikt namelijk over een handige app, waarmee je het systeem centraal en op afstand kan beheren. Zo ben je dankzij het geavanceerde beveiligingssysteem niet plaatsgebonden om jouw systeem te bedienen.

 

Toegangscontrolesysteem met badge of codeklavier

Wij van Tech24 installeren badge- en codelezers van de allerhoogste kwaliteit, wat resulteert in een razendsnel, betrouwbaar en duurzaam toegangscontrolesysteem. Plaats de badge tegen de reader of gebruik de toegangscode om de deur te openen, waarna je ongestoord de ruimte kunt betreden. Zo genieten zowel bezoekers als medewerkers in jouw bedrijf van een veilige toegangscontrole.

 

Geavanceerde en slimme systeemintegratie

Integreer eenvoudig en snel jouw inbraak- en brandalarm met het toegangscontrolesysteem. Hierdoor beheer je de toegangscontrole en bestaande beveiligingssystemen als één systeem en verbeter je de veiligheid in het geval van brand. Zo laat je de branddeuren automatisch opengaan bij een noodgeval en genereer je presentielijsten om vast te stellen dat alle aanwezigen veilig zijn.

 

Combineer het toegangscontrolesystem met camerabewaking

Koppel de toegangscontrole aan een camerabewakingssysteem en hou een oogje in het zeil terwijl je niet op locatie aanwezig bent. Met camerabewaking staat jouw huis, kantoor of bedrijfspand 24/7 onder toezicht en bekijk je de beelden probleemloos op afstand. Combineer dit met een toegangscontrolesysteem en creëer een extra veilig en betrouwbaar gevoel.

 

Wil je graag een toegangscontrolesysteem laten instaleren bij jouw kantoor, winkel of bedrijfspand? Neem vrijblijvend contact met ons op en dan bespreken we gezamenlijk de vele mogelijkheden met betrekking tot toegangscontrole!

bottom of page