top of page

Camerabeveiliging

Anchor 1

Camerabewaking

 

Ervaar je een onveilig gevoel en zou je graag bewakingscamera’s rondom jouw woning of bedrijfspand willen laten installeren? Dan is geavanceerde camerabewaking van Tech24 een ideale uitkomst! Met jarenlange ervaring en expertise is Tech24 dé expert op het gebied van camera installatie, zowel voor particulieren als bedrijven. Wij installeren bewakingscamera’s rondom woningen of bedrijfspanden en bieden je een extra veilig gevel.

 

Waarom kiezen voor camerabewaking van Tech24:

  • Volledig op maat gemaakt camerasysteem

  • Beelden live bekijken via de app op je smartphone, tablet en laptop

  • Uitermate geschikt voor particulieren en bedrijven

  • Voor woningen, kantoren, winkels, garages en meer

  • Maakt onderscheidt tussen belangrijke en onbelangrijke bewegingen

  • Mogelijkheid tot uitbreiden met extra camera’s

 

Professionele installatie van camerabewaking

Bij Tech24 ben je verzekert van de juiste installatie, wat resulteert in optimale beveiliging van jouw woning of kantoor. Hierdoor verzorgen wij ten alle tijden een professionele en betrouwbare installatie van jouw bewakingscamera’s. Zo zorgen onze installateurs voor een optimale beeldresolutie en dragen wij er zorg voor dat elke beveiligingscamera aan de wet- en regelgeving voldoet.

 

Bekijk beelden van de camerabewaking via de app

Laat de IP-camera’s instaleren en bekijk de haarscherpe beelden via een computer, laptop, tablet of smartphone. Houdt op elk gewenst jouw huis, kantoor, restaurant of winkel in de gaten en voer aanpassingen door terwijl je onderweg bent. Bij de installatie van de bewakingscamera’s ontvang je tevens toegang tot de handige app, waarmee je het camerasysteem centraal en op afstand kan bedienen.

 

Camerabewaking met intelligente software

De intelligente software in combinatie met de nieuwste technologie zorgt voor een optimale werking. Zo onderscheidt de bewakingscamera belangrijke bewegingen (zoals mensen en auto’s) van onbelangrijk bewegingen (zoals licht, wind en regen). Voorkom een valse detectie en detecteer objecten op een efficiënte manier. Met de camera installatie van Tech24 kies je niet alleen voor een mooi geïntegreerd geheel, maar ook voor een extra hoge beeldresolutie.

 

Camerabewaking voor particulieren en bedrijven

Ben jij een ondernemer of particulier en wil je bewakingscamera’s laten installeren? Kies voor extra beveiliging en voorzie jouw woning of bedrijfspand van camerabewaking. De camerasystemen van Tech24 zijn uiterst betrouwbaar en leveren haarscherp beeld. Hierdoor voorkom je met een camerasysteem inbraken, schade en diefstal. Wees altijd op de hoogte van wat in en rondom je woning gebeurt.

 

Camerabewaking met essentiële functies

Het installeren van camerabewaking bij jouw huis of kantoor heeft meerdere functies. Zo slaat een inbreker jouw huis liever over zodra hij een bewakingscamera ziet hangen. Daarnaast helpt een bewakingscamera bij het opnemen van haarscherpe beelden van de criminelen, het identificeren van daders en het vergroten van de pakkans. Dit in combinatie met het verzamelen van bewijsmateriaal, maakt camerabewaking onmisbaar.

 

Ben je op zoek naar een oplossing voor het veiliger maken van jouw woning of bedrijf door bewakingscamera’s? Neem vrijblijvend contact met ons op voor camerabewaking op maat en dan bespreken we gezamenlijk alle mogelijkheden!

bottom of page