top of page

Parlofonie - Videofonie

Parlofonie – Videofonie

 

Ben je op zoek naar visuele toegangscontrole voor jouw bedrijf, appartement of woning? Dan ben je bij Tech24 aan het juiste adres! Wij instaleren systemen van parlofonie en videofonie. Zo hebben wij voor elke situatie en elk budget de perfecte videofoon of parlofoon. Kies voor een eenvoudig systeem voor eengezinswoningen of een uitgebreid pakket voor appartementen, villa’s en bedrijven. Wij installeren een parlofoon, videofoon of deurtelefoon voor alle soorten doelgroepen.

 

Waarom kiezen voor parlofonie of videofonie van Tech24:

  • Communiceer met de persoon die voor de deur staat

  • Nooit meer zomaar de deur moeten openen

  • Ervaar meer veiligheid, privacy en comfort

  • Je deur of ingang eenvoudig en snel op stand openen

  • Videofoon met glasheldere en extra hoge beeldresolutie

  • Geschikt voor bedrijven, appartementen en woningen

  • Mogelijkheid om extra camera’s te koppelen

 

Toegangscontrole met parlofonie

Wil je optimaal genieten van de voordelen van een toegangscontrolesysteem zonder beeld? Kies dan voor de installatie van een parlofoon. Parlofonie biedt vele voordelen, waaronder veiligheid op kantoor en in huis, maar tevens voor een optimale woon- en werkcomfort. Laat een bel- of oproepsignaal klinken, communiceer met de persoon die aanbelt en open de voordeur met slechts één druk op de knop.

 

Extra veilig gevoel met videofonie

Kies voor een videofoon en praat met bezoekers die voor de deur staan, waarna je de deur handmatig ontgrendelt. Door de ingebouwde camera zie je meteen wie voor de ingang staat en ervaar je meer veiligheid en privacy. Daarnaast is het mogelijk om extra camera’s toe te voegen en de beelden (foto’s en video’s) op te slaan. Zo kijk je de beelden gemakkelijk achteraf terug en geniet je van een extra paar ogen.

 

Parlofonie en videofonie voor appartementen, woningen en bedrijven

Met onze videofonie en parlofonie systemen spelen wij in op de wensen en behoeften van diverse doelgroepen. Hierdoor installeren wij een videofoon of parlofoon bij zowel appartementen, woningen als bedrijven. Stel het meest geschikte systeem samen op basis van jouw voorkeuren en wensen, en geniet vervolgens van meer veiligheid, privacy en comfort.

 

Bekijk de beelden op afstand via de handige app

Bekijk het beeld op een binnenpost met een scherm of laat de beelden verschijnen op jouw smartphone of tablet. Bij aankoop van de videofoon ontvang je namelijk ook de toegang tot onze slimme app. Hierdoor beschik je over verschillende mogelijkheden zoals het vanop afstand meekijken en openen van de deur. Het ingebouwde geheugen zorgt ervoor dat je de beelden ook kunt terugkijken als je niet thuis bent.

 

Professionele en nauwkeurige installatie

Laat jouw parlofoon of videofoon installeren door een expert van Tech24. Door onze jarenlang ervaring en expertise met betrekking tot de installatie van videofonie- en parlofoniesystemen, zijn wij het ideale installatiebedrijf. Wij adviseren vrijblijvend over de videofoon en parlofoon die het best bij jouw situatie en budget past. Zo ben je verzekert van een professionele en nauwkeurige installatie.

 

Wil je met een gerust gevoel de deur openen als iemand aanbelt? Kies dan voor de installatie van een videofonie of parlofonie systeem van Tech24! Neem vrijblijvend contact met ons op en dan bespreken we gezamenlijk de geschikte oplossingen.

bottom of page